Toernooien

Alhoewel in Nederland regelmatig toernooien worden georganiseerd voor zowel Super Smash Bros. Melee als Super Smash Bros. for Wii U, zijn deze voor nieuwkomers niet altijd even makkelijk vindbaar. Deze pagina probeert een zo compleet mogelijk overzicht te geven van de kanalen waar je meer informatie kunt vinden over Nederlandse Super Smash Bros. toernooien. Kijk voor een volledig overzicht ook op de Communities pagina.

Een deel van de Nederlandse toernooien, voornamelijk voor kleinere evenementen, is traditioneel te vinden op het forum van SmashNL in de categorie Toernooien. Tegenwoordig worden steeds meer evenementen echter alleen via social media aangekondigd (soms gecombineerd met een website). Hieronder vind je een overzicht van de websites van verschillende toernooireeksen en hun social media kanalen.


Niet alle toernooien hebben een eigen website of overkoepelend Facebook-kanaal. Toernooireeksen als Battle for Arnhem (Arnhem, Melee/Project M), Smash Brabant Tournament (Eindhoven, Melee/Smash Bros. for Wii U), NexT LeveL (Etten-leur, Melee) en JST ('s Hertogenbosch, Melee) kun je het beste volgen door SmashNL te volgen op Facebook of Twitter en lid te worden van de algemene SmashNL Facebook-groep.

Veel regio's hebben hun eigen Facebook- of Whatsappgroep. Sommige van deze groepen kun je vinden op de Communities pagina. Mocht je voor jouw regio geen groep kunnen vinden, vraag er dan eens naar in de hierboven genoemde SmashNL Facebook-groep.